Egységben az erő

Mottónk a megbízhatóság, szakmaiság és partnerség, melyek nálunk nemcsak szavak. Sokoldalúan képzett, elkötelezett munkatársaink a garancia arra, hogy ez meg is valósuljon. 

Vezető szakértőink

Előttünk nincs lehetetlen!

darmo-magdolna-consilium
Darmó Magdolna Ügyvezető
Tanulj, vállalj felelősséget és dönts- ez a triumvirátus az életminőség alapvető meghatározója. Szakmai munkámban elsődlegesnek tartom vezető társaim, ügyfeleim fejlődését, elégedettségét, növekedését: az ő sikerük, haladásuk határozza meg a mi eredményességünket.
czibor-barbara
Czibor Barbara Szakmai igazgató
Elsődleges feladatom a partner cégek vezetőinek egyéni és csoportos fejlesztése, a stratégiai workshopok, illetve vezetői tréningek megtartása, továbbá a partnercégek folyamatainak optimalizálása, és egyedi tréninganyagok kidolgozása.
somody-gertrud_team
Somody Gertrúd Gazdasági vezető
Célom a velünk kapcsolatba kerülő vállalkozások működésének, gazdasági területen történő fejlesztéseinek segítése. A legfontosabb feladatom a szervezetek működésének fejlesztése, a cégek átvilágítása, valamint a controlling rendszerek kiépítésében való segítségnyújtás.

Miért minket?

Megbízható minőség, és szakmaiság egy helyen

Mottónk a megbízhatóság, szakmaiság és partnerség, melyek nálunk nem csak szavak. A mi értékrendünk ezen alapul, s munkánkért minden esetben garanciát vállalunk. Szakképzett csapatunkkal, egyedi módszertanunkkal, támogató fejlesztéseinkkel átfogó HR és üzletfejlesztési szolgáltatásokat kínálunk az Ön igényeire szabva.

Egyedi megoldások

Nálunk nincsenek előre legyártott sablon megoldások. Minden partneri együttműködés során egyedi, vállalatra alakított komplex megoldásokat javaslunk.

Stratégiai tervezés

A dobozon kívüli gondolkodást támogatjuk, így a szervezetfejlesztés és a stratégiai tervezés során figyelembe vesszük a növekedéshez szükséges sarokpontokat is.

Szeretnél csapatunk tagja lenni?

Irodavezetőnk külföldön folytatja itt megkezdett tanulmányait. Munkája és személye cégünk alappillére volt, s bár nagyon fog hiányozni, sok sikert kívánunk neki, s várjuk vissza – immáron tanácsadói pozícióba! 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megtaláltuk új irodavezetőnket, hamarosan jelentkezünk a részletekkel.