Kiválasztás - tesztelés

Felkutatjuk a megfelelő szakembereket az Ön által megadott specifikációk alapján. A kiválasztás során egyedi tesztelési módszer kialakítására is lehetőség nyílik, amely még alaposabban kiszűrheti, és megtalálhatja a pozícióra legalkalmasabb munkatársat.

Vajon megtaláltuk a megfelelő szakembert?

Szakmailag megfelel, de jó lesz nekünk emberileg? Hosszú ideig a cégnél marad? Megtérülnek a betanítási folyamat költségei? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel egy cégvezetőnél, amikor egy új munkavállalót felvesz. Ugyan nem könnyű megtalálni a megfelelő szakembert, (mégis) azonban egy külsős tanácsadó cég segíthet ebben. 

Szakképzett munkatársaink a mélyinterjúkon validálják a teszteredményeket minden egyes alkalommal, tehát kiküszöbölhető a torz kép vagy téves megállapítás. Igény esetén egyedi tesztelési módszert alakítunk ki egy kompetencia mátrixxal egybekötve, amely még alaposabban kiszűrheti, és megtalálhatja a pozícióra legalkalmasabb munkatársat. Ha szeretné megtalálni a vállalkozásának leginkább megfelelő jelölteket, akkor keressen minket bizalommal!

1

Kiválasztás támogatása teszteléssel

2

Szelekció

3

Kompetenciák bemérése

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

#1 Kiválasztás támogatása teszteléssel

A kiválasztást egyedi tesztjeinkkel támogatjuk, amelyek különböző vizsgálati szempontok alapján készültek. Hozzájárulnak a képzési igények feltárásához, az adott probléma megoldásához vagy ahhoz, hogy a kitöltő személyének megismeréséhez mely kompetenciák, személyiségjegyek, személyiségtípusok szükségesek. Ezen információk segítségével kerül kiválasztásra a teszt, mely pontosan illeszkedik a megrendelő igényeihez, és hozzájárul a legmegfelelőbb szakember kiválasztásához. 

#2 Szelekció

A szelekciós szolgáltatás során Ön adja fel a hirdetést és keresi meg új munkavállalóját. Mi pedig vállaljuk a beérkezett önéletrajzok szelekcióját, a hirdetésre beérkezett munkavállalók szűrését, majd az elvárásoknak leginkább megfelelő 5 jelöltet teszteljük és bemutatjuk Önnek, illetve a cégben kompetens vezetőknek. A folyamat során vállaljuk a kiválasztásra nem került jelentkezők kezelését és értesítését a döntésről. Minden esetben törekszünk arra, hogy a kiválasztás alkalmával a legjobb szakembereket szűrjük ki, akik szakmaiságuk és személyiségük alapján legnagyobb eséllyel válnak majd be az Ön cégénél.

#3 Kompetenciák bemérése

A kompetencia gyakorlatilag azokat a készségeket foglalja magában, amelyek mérhetőek. Így lehet különválasztani a hatékony és a nem hatékony munkavállalókat/személyeket. Ezen kompetenciák bemérését tesztek használatával végezzük, amelyeket online és személyesen is fel lehet venni. A készségek bemérése az eredmények alapján meghatározható, így megállapítható, hogy az adott munkavállaló az adott kompetenciában milyen szinten van az elvárthoz képest.

Hatékony megoldásokkal alapozná meg vállalkozása fejlődését?

Az elképzeléseihez és cége megoldandó területeihez igazítva egy olyan komplex üzletfejlesztési csomagot kínálunk, amivel vállalkozása elindulhat a növekedés felé vezető úton. Hagyjon üzenetet még ma, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!