Fejlesztés

Egy vállalkozás növekedésének az alapját képezi az alkalmazottak folyamatos fejlesztése. Közösen megtervezzük a munkavállalók szakmai tudásának megfelelő képzéseket, amelyek hozzájárulhatnak cége fejlődéséhez is.

Megéri a munkavállalók fejlesztése?

Örök dilemma, hiszen sok cégvezető fél attól, hogy egy továbbképzett munkaerőt nehezebb megtartani, mindemellett pedig kihívásként élik meg azt, hogy az alkalmazott a tanultakat a mindennapokban is használja.  Összességében elmondható, hogy a munkatársak folyamatos fejlesztése hozzájárulhat a cég termelékenységéhez, hatására erősödhet a vállalati kultúra, és sok esetben még a munkaerő-megtartásban is fontos szerepet játszik.

A vállalaton belüli folyamatos fejlődés, és tanulás, plusz a munkavállalók motivációjának fenntartása nem csak a munkáltató érdeke, hanem a munkavállalóé is. A mostani munkaerőpiaci helyzetben, és ebben a gyorsan változó környezetben elengedhetetlen a folyamatos tanulás, és a fejlődés. Segítünk abban, hogy a munkavállalók tudása a piaci és technológiai környezettel együtt változzon, így egy magasabb szintre emelve vállalkozását!

1

Képzési igények felmérése

2

Vezetői coaching

3

Tréningek, csoportos coachingok

4

Engedélyezett képzések

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

#1 Képzési igények felmérése

Egy cég életében elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, és ez kiterjed a munkavállalók egyéni képzéseire is. A törvényileg meghatározott képzések mellett sokszor egy pozíció bővítés, vagy egy új rendszer miatt elengedhetetlen a munkavállalók szakmai tudásának és kompetenciáinak további fejlesztése. A képzési igényekre gyakran csak az évértékelő beszélgetések során derül fény. Segítünk abban, hogy feltárjuk egy-egy alkalmazott esetén milyen témában lenne érdemes fejlődni. Ezen információk összessége adja meg a képzési tervet. 

#2 Vezetői coaching

Manapság számos vállalat már rutinszerűen használja a coachingot vezetőik támogatására, ami nem meglepő. Korábbi tapasztalataink alapján a két érintett teljes megismerése után olyan akciótervet tudunk összeállítani, amely segítségével könnyedén kivitelezhető egy bonyolultabb váltás is. Miután alaposan feltérképeztük a két fél kompetenciáit, a hasonlóságok és különbözőségek mentén összeállítjuk azt a menetrendet, amely mindkét fél számára elfogadható. A cél az új vezető mihamarabbi betanítása, és a cégre vonatkozó minden jelentős tudásanyag integrálása.

#3 Tréningek, csoportos coachingok

Tréningjeinket, csoportos képzéseinket az Ön, és alkalmazottai igényeire alakítjuk annak érdekében, hogy hatékony megoldást kínáljunk egy régóta fennálló problémára a cégen belül. Ennek a meghatározása egy összetett folyamat mely során meg kell ismernünk a vezetők, a menedzserek, és a munkavállalók igényeit, valamint kompetenciáit. Ezt követően tudjuk egyénre szabni az adott tréninget, coachingot. A cél alapvetően, hogy az erősségekre fókuszáljunk, a kiégés megelőzésére, és a dolgozók motivációjának fenntartására.

#4 Engedélyezett képzések

Engedélyezett felnőttképzéseink között a kommunikációs képzésektől kezdve a nyelvtanulásig, számos lehetőség nyitva áll a munkatársak előtt. Kiváló javadalmazási lehetőség, mely által fenntartható a munkavállaló motivációja. Cégünknél több felnőttképzési szakértő dolgozik azon, hogy ügyfeleink egyedi igényéhez igazodva olyan képzéseket engedélyeztessünk, amelyek egyrészt szükségesek a mindennapi működéshez, másrészt olyan dimenziókat is kinyithatnak a cég számára, amelyek eddig kivitelezhetetlennek, vagy nehézkesnek tűnhettek.

Hatékony megoldásokkal alapozná meg vállalkozása fejlődését?

Az elképzeléseihez és cége megoldandó területeihez igazítva egy olyan komplex üzletfejlesztési csomagot kínálunk, amivel vállalkozása elindulhat a növekedés felé vezető úton. Hagyjon üzenetet még ma, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!