Referenciák

Tevékenységi körünk lefedi azokat az átfogó HR és üzletfejlesztési megoldásokat, amelyek hozzájárulhatnak egy vállalat növekedéséhez.

Referenciák

HR - TESZTELÉS - KIVÁLASZTÁS

Tevékenységünk között megtalálhatók komplex auditok (szervezeti, munkaköri, folyamat, pénzügyi), tesztelések (kiválasztáshoz, munkakörhöz, együttműködéshez, vezetéshez), mélyinterjúk (kiválasztáshoz, átszervezéshez), stb. Tevékenységeinket együttesen, vagy külön-külön is igénybe veszik cégeink.

Barabás Téglakő Kft.

2018-tól partnerünk, együttműködésünk lefedi szinte a teljes HR-t. A kiválasztás-teszteléstől az integráción át a fejlesztésig széles körben dolgozunk ma is együtt velük.
 

Nordikal Kft.

Komplex szervezeti audit után szervezetfejlesztés, munkakörelemzések és folyamatanalízis, valamint felső- és középvezetők tesztelése mellett vezetőfejlesztést is tartottunk.
 

BKV Zrt.

A turisztikai divízió vezetőit és kulcsembereit teszteltük le, s ajándék kiértékelés mellett tartottunk mélyinterjút ugyanennél a csoportnál. A cél az együttműködés és a kompetenciák felmérése volt.

Profi Tető Kft.

Egy komplex szervezetfejlesztési projektbe kezdtünk, amely jelenleg is folyik. A munkaköri és folyamatauditon és optimalizáción már túl vagyunk, jelenleg az átszervezést készítjük elő a cégben.

The Body Shop

Vezetők, boltvezetők tesztelése, kiválasztás, HR garancia program keretein belül pedig munkaköraudit volt ez éven terítéken. Krízismenedzsmenttel, kríziskommunikációval zártunk.

Mazars Kft.

A vezetőket és kulcstanácsadókat teszteltük le háromféle teszttel: DISC, EQ, Személyiség térkép, amelynek haszna az ajándék kiértékelés mellett a náluk megtartott tréningen is megmutatkozott.

Grafton

A cég vezetőit, kulcsembereit teszteltem, összeállítottuk a kiválasztási folyamatot és stratégiát, valamint az értékesítési stratégiát, s a hozzá tartozó folyamatokat.Tréninggel egészítettük ki a sort

Rédei Fém Kft.

Szervezetfelmérés és szervezetfejlesztési projektünk épp a felénél tart, már túl vagyunk a munkaköri és folyamataduitokon, s teljes gőzzel haladunk a cél felé.
 

SCA

A cég megbízásából az értékesítő csapat számára készítettünk egy teljesen egyedi, a vezetői kérdésfeltevést követő komplex attitűdmérést on-line formában, kiértékelő csomaggal egyetemben.

BFB Plus Kft.

Első körben a felsővezetők tesztelése kapcsán kerültünk kapcsolatba velük, később a középvezetők tesztelésétől a kiválasztással bezárólag dolgoztunk sokat együtt a cég vezetésével.
 

Ongroelekgtro Kft.

Attitűdmérés, tesztelés, munkatársi mélyinterjúk után több képzést is sikeresen zártunk: Vezetői tréning, projektmenedzsment, szervezeti kommunikáció voltak a legnépszerűbbek náluk.

NGS Union Kft.

A céggel egy komplex szervezetfejlesztési projekt kezdődött el néhány hónapja, a folyamatanalízis mellett most folynak a munkaköri workshopok, valamint néhány vezetői coaching is lement már.

Stickl Yachts Kft.

Stickl Tamás

Magdi olyan mint egy jó orvos. Pillanatok alatt felismeri a problémát, de a pontos eredmény érdekében alaposan megvizsgál.

Kíméletlenül közli a tűpontos a diagnózist, ugyanakkor gyorsan fel is vázolja a megoldást, a prioritásokat.

Szükség szerint ad gyorstapaszokat, majd a profi csapata területspecifikusan segít a finomhangolásban. Néha már Ijesztő a vesébe látása, egyúttal megnyugtató a profizmusa. Nem ajánlom ha valaki mindent is jobban tud, vagy a problémákat szereti a szőnyeg alá söpörni.

Viszont a fejlődni, jobb céges és magánéletre vágyoknak feltétlen javaslok egy konzultációt.
Én csak azt sajnálom, hogy sokáig halogattam a kapcsolatfelvételt.

Hálás vagyok, mert neki köszönhetően cégemben is magánéletemben is gyors, látványos javulást értem el.

 

 

 

Euronics, Vöröskő Kft.

Fazekas Zsolt ügyvezető

A saját tesztem 100%-ban visszaigazolta a valóságot, nagyon sok olyan pontra világított rá, aminek a javításával hatékonyabbá és kellemesebbé tudom tenni az életemet.

A kollégák tesztelése segített abban, hogy az együttműködés problémáit megértsük, kijavítsuk és az együttműködés minőségét ezzel nagy mértékben javítsuk.

Mindenki változik az élete során, így pár évente nagyon jó egy ilyen tesztet megcsinálni és visszajelzést kapni, hogy az adott időszakban mik is azok a dolgok aminek a megőrzésére feltétlen vigyázni kell és mik is azok a dolgok amiknek a kijavításával könnyebbé tehető a munka és a magánélet is.

Minden személynek vannak erősségei és gyengeségei így ezen területek megismerésével testre szabottabb feladatokat lehet kialakítani, mert a teszt pontosan megmutatja, hogy melyek azok a területek, ahol kényelmesebben, produktívabban tudunk dolgozni, és melyek azok a területek melyek nem állnak igazán közel az egyénhez.

 

 

Barabás Téglakő Kft.

Rákovics János ügyvezető

Már több éve dolgozunk együtt a Consilium HR Kft. csapatával. Munkájukat mindig a precizitás, magas szintű szakmaiság, rugalmasság jellemezte.

Munkatársaink kiválasztásakor a szakmai felkészültség vizsgálata mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy leendő kollégánk a meglévő csapat szellemiségéhez is jól illeszkedjen, ami alacsony fluktuációt, jó munkahelyi légkört és stabil, magas szintű teljesítményt eredményez hosszú távon is.

Ehhez a Consilium HR Kft által kialakított speciális tesztelési módszert használjuk, mely minden jelölt személyiségéről átfogó képet nyújt, elősegítve a helyes kiválasztást, döntést.

Az eredmények egyértelműen meggyőztek minket arról, hogy az új munkatársak kiválasztásakor a jövőben is ezt a folyamatot fogjuk követni.

Profi Tető Kft.

Csomós Tibor ügyvezető

Nagyon köszönöm az elmúlt hónapok közös munkáját!

Mint tudjátok, ebben az évben sok pozícióra kerestünk új munkatársakat, és számunkra egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű új munkaerőt választunk, ill. az új kolléga mennyire lehet képes a közösség tagjává válni.

Segítettetek az előszűrésben, az állásinterjúkban és a nálatok elérhető tesztekkel valóban a jelentkezők csoportjából legjobb jelentkezőket sikerült megtalálni.

Akit eddig a segítségetekkel felvettünk, mind értékes munkatársnak bizonyult.

A jövőben másként már biztosan nem is engedek új munkaerőt megérkezni a cégünkbe.

 

Bizalmi Kör

Gangel Péter ügyvezető

Egy állásinterjú a munkavállaló és a munkáltató is a legjobb arcát mutatja, éppen ezért fontos, hogy lássuk a valóságot.

Erre a legjobb lehetőség egy vagy több profi teszt, ami megmutatja, mi van az álarcok mögött. Régen vágytam rá, hogy ebben a témában lépjünk előre. Vezetőként fontos volt számomra, hogy én legyek az első “teszt alany”.

Már a kitöltés is élmény volt, hiszen sok mindenen el kellett gondolkodnom, a kiértékelés pedig egyszerűen döbbenet. Amikor láttam az eredményeket megpróbáltam őket önállóan értelmezni, persze jól melléfogtam. Ez a kiértékelésen derült ki. Kb. 1.5 órát töltöttem Magdinál, ahol olyan összefüggésekre világított rá, amelyek nagyon értékes megértéseket adtak elsősorban a saját működésemmel kapcsolatban.

Ez azért kulcsfontosságú, mert egy cégvezetőnek rendkívül magas fokú önismeretre van szüksége, ha jól akarja vezetni a csapatát.

A különleges az egészben, hogy azóta a táskámban hordom a kiértékelés eredményét tartalmazó papírokat, és rá-ránézek, hogy emlékeztessem magam a tanulságokra.

Javaslom minden vezetőnek, hogy magával kezdje a tesztelést.

Talk-A-Bot

Deliága Ákos CEO

A tesztek kitöltése időigényes feladat, amire valóban oda kellett koncentrálni, így csak harmadik nekifutásra sikerült végeznem mindennel.

A kiértékelés során kapott visszajelzés viszont meglepően mély volt és lényegre törő.

Úgy érzem, hogy abszolút megérte a befektetett időt és figyelmet, mivel egy őszinte visszacsatolást kaptam egészen konkrét fejlesztési javaslatokkal.

Köszönöm szépen és ajánlom mindenkinetk.

 

 

 

 

 

 

 

The Body Shop

Banga Ildikó ügyvezető

A tesztek rengeteget segítettek nekünk nem csak a munkatársak felvételénél, hanem a már meglévő kollégák motiválásában, viselkedésük megértésében is.

Többször előfordult, hogy a számunkra látszólag nagyon szimpatikus és képzett jelöltünkről derült ki, hogy valami nem igazán biztató a tulajdonságait illetően, nem lenne jó, ha felvennénk.

Volt olyan, hogy ennek ellenére a sürgősségre tekintettel mégis felvettük, rövid időn belül megváltunk egymástól.

Összességében nagyon hasznos tesztelni, megéri!

Dyras Europe Kft.

Fazekas Bálint ügyvezető

Magyarországon először találkoztam azzal, hogy egy potenciális jelöltet nem csak az önéletrajz és a képességei alapján segítenek kiválasztani, hanem azt is vizsgálják, hogy a csapattal és a munkakörrel is kompatibilis legyen a a személyisége.

Hiszem, hogy ezt a fontos része a lojális, prospektív kollegák kiválasztásának és nagyban befolyásolja a cégkultúrát valamint az eredményességet.

Közép és felső vezetőt innentől csak ezzel a módszerrel fogunk felvenni!

 

Mart-Forma Kft.

Vági István ügyvezető

A Consilium-HR Kft. által végzett tesztek nagymértékben támogatják a helyes vezetői döntéseket a meglévő és az új kollégák kapcsán.

Segítségével betekintést kapunk a teljes személyiség térképbe és a megfelelő embert tudjuk a megfelelő helyen alkalmazni.

A teszt elvégzése az új kollégák kiválasztása mellett a meglévő szervezeten belül is nagyon hasznos mivel információhoz jutunk a munkatársak személyes attitűdjéről és jól alkalmazva elkerülhető a “munkahelyi kiégés”esete.

Minden olyan vezetőnek ajánlom aki egy emberközpontú a cég értékeit megtartó, motivált csapattal szeretne dolgozni.

 

 

Marriott Hotel

Kiss Zsuzsanna HR igazgató

Magdolna és csapata munkája mindig kiemelkedő szakmai színvonalú, ezért az évek során már több alkalommal dolgoztunk együtt, amikor tréning igény merült fel szállodáinknál.

A képzési igények felmérése után egy korrekt, részletes oktatási tervet kaptunk Magdiéktól, amely 100%-ig a fejlesztendő kompetenciára volt szabva és izgalmasan, ötvözve a legújabb szakmai tudnivalókat is, dolgozta fel a megbeszélt képzési anyagot.

A kooperáció az egész csapattal gördülékeny volt, a tréningek felülmúlták elvárásainkat és ezt a résztvevők is mind alátámasztották.

Fejlesztő tréningekkel kapcsolatban a jövőben is elsőkörben a Consilium csapatát keressük meg, ahol Magdi a szakmai garancia számunkra.

Referenciák

TRÉNINGEK, KÉPZÉSEK

Tréningeink átölelik a szokásos szervezeti tréningek teljes tárházát, megtalálhatók közöttük egyedi, kimondottan az adott cégre és résztvevőkre kifejlesztett tréningektől az engedélyezett képzésekig a továbbképzések széles spektruma.

MTK focicsapata

Nem mindennapi élmény volt az MTK felnőtt focicsapatával egy Láthatatlan Minitréningen. Annyi nyelven (orosz, angol, magyar), ennyi féle emberrel igazán embert próbáló feladat!

Marriott Hotel Budapest

Különleges stresszoldás és jobb agyféltekés tanfolyammal indítottunk náluk, jelenleg pedig egy egyéves, komplex képzési tervet valósítunk meg vezetői és munkavállalói szinten is.

LEGO

A Lego munkatársai látogattak meg minket Budapesten, s vettek részt egy különleges, csak nekik összeállított, egyedi Láthatatlan Minitréningen.
 

Colas Hungária

A cég majd negyven vezető-kulcsmunkatársa vett részt velünk egy Láthatatlan Csapatépítő tréningen a Millenáris Parkban, a Láthatatlan Kiállításban (bent).

Erste Bank Újpesti fiók

Az Újpesti fiók munkatársai töltöttek velünk egy felejthetetlen délelőttöt a Millenáris Parkban egy Láthatatlan Minitréning keretei között. Jól éreztük magunkat:)

DSR Partner Kft.

A DSR Grop minden tagja több komplex tréningprojekten van már túl cégünk jóvoltából, s jelenleg is egy nagyobb, több, int 10 képzést felölelő projekten dolgozunk.

GFK Hungária

Nagy szabású, több, mint 60 fős Láthatatlan tréninget tartottunk a csapat tagjai számára. Egyik turnus a másik után, s igazán impozáns látvány volt a tréning végén együtt a csapat.
 

Profi Tető Kft.

Régi, stabil partnerünk, több éve képezzük az értékesítőket és a vezetőket is a cégnél, de a munkavállalóknak is több tréninget tartunk évente. Szeretnek minket, s mi szeretjük őket.
 

BKIK

A BKIK megbízásából cégünk készítettel el a szakmai és vizsgakövetelményeket több, mint 20 szakmára vonazkozólag. Később ezek képezték a módosult OKJ-s képzések elfogadott követelményeit.
 

Flabeg Kft.

Majd 20 képzésből álló, egyéves képzési projekt keretein belül dolgoztunk együtt a mátészalkai gyár dolgozóival. Embert próbáló napok voltak:)
 
 

Mom Faktor Kft.

Egy komplex képzési programcsomag lebonyolítása zajlik jelenleg is, a vezetői tréningek mellett Lean, csapatépítés, művezető képzés és környezetvédelem is terítékre került, az Excel jelenleg a soros.

BKV Zrt. Turisztikai divízió

Évek óta tartunk náluk különféle tréningeket: csapatépítés, projektmenedzsment, kommunikáció és együttműködés fejlesztés ugyanúgy volt már, mint stratégiai tervezés és workshop.

Theodóra Quelle

Komplex képzési sorozat zajlott a cégnél, amelyben a számítástechnika mellett a kommunikáció, a vezetőfejlesztés, valamint a csapatépítés is jelentős szerepet játszott.
 

Tóth és Fia Kovácsüzem

Sosem gondoltuk volna, hogy hatvan fokban is lehet dolgozni, mi több, tréninget tartani. A Kovácsüzemben töltött jó pár tréning alatt sokat tanultunk a fizikai munka tiszteletéről, hajrá fiúk!

Ongropack Kft.

Attitűdmérés, komplex tesztelés a vezetőknek és a saleseseknek volt munkánk kezdete, majd folytatódott egyrészt vezetői tréninggel, majd sales tréningek sorát követték az interperszonális kapcsolatok.

Szeretné vállalkozását új szintre emelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Mottónk a megbízhatóság, a szakmaiság és partnerség, melyek nálunk nem csak szavak. Hatékony HR megoldások a vállalkozására szabva.