Kövessen Minket :
A csapatom, ahogy én látom…

Egy vezető annyit ér, amennyit a mögötte lévő csapat -örök igazság. A minap azon gondolkodtam, hogy mutatnám be, hogy kik állnak mögöttem,  kik alkotják a “kemény mag”-ot, vajon mi jut először eszembe róluk?  

A cég lelke

Réka nélkül elképzelhetetlen lenne az élet. Mindent IS el tud helyettem intézni. Még jobban is, mint én:) Mindenre figyel, mindenkihez van egy-két jó szava, mindig tudja szó nélkül is, hogy mire van szükség. Dolgoztatok már olyan emberrel, akinek nem kellett megmondani, mit tegyen, mégis minden készen volt? Na, Réka ilyen. Kedves, mély érzésű, de ha kér valamit, IGENIS a válaszunk:) Lelkiismerete mindig elképeszt, előre gondolkodása mindig megnyugtat, s nagyon tudja, minek-kinek hol a helye, mi a feladata, s ha mi nem is, ő mindenki helyett észben is tartja, amit kell!

A (divat)diktátor

Gertrúd pillanatok alatt bárkit a szőnyeg szélére tud állítani, s biztos lehetek benne, hogy ha így néz, akkor valamit forral a fejében. Nem ellenem, de gazdasági intelmeit néha azért így élem meg. Nem tudom, mi lenne velem nélküle! Mindig mindenre tudja a választ, vagy előkeríti, mindennek IS utánanéz, s bármit is mond, figyelni kell rá. Na és a sztorik, amik elhangzanak! Mindig olyan, mintha egy divatmagazin címoldaláról lépett volna le, komolyan mondom, nem tudom, hogy csinálja.

A tündér-keresztanya

Az örök kedves, az örök mosolygó, mindenkiről gondoskodó Ibolya, aki csendesen, de mindig jókedvűen érkezik, mindenkinek minden kérdésére válaszol, még a szabadság alatt is bejelentkezik, ha meeting van, mert hiányzunk neki. Szerintem nincs ember a világon se, aki őt nem szereti. Pontos és alapos, munkája rendezett és átgondolt, sokat tanulok tőle az emberekről, munkakörökről, olyan szakember, akinek lehet és kell is adni a véleményére. Csodálatos harmóniát tud még öltözékével is árasztani. Olyan, mint a béke szigete.

A fekete öves káosz-menedzser

Zsuzsa igazi káosz-menedzser:mindent azonnal átlát, optimalizál, hatékonnyá tesz, ami csak a keze közé kerül. Imádom, hogy minden olyan munkát szeret, amit én például nem:) Három gyermeke mellett is örök optimista, kemény nő, munkájában pontos, precíz, tökéletességre törekvő. Elképzelésem sincs, hogy bírja így megszervezni az életét, hogy még a munkában is ilyen minőségben helyt tud állni! Ha valamit megígér, számíthatsz rá, hogy meglesz, bármi jön is közbe, nem feledkezik meg semmiről. Komplexitásában lát és kezel mindent maga körül. Még a dobozait is:)

A maximalista

Anikó bármit is kaparintott a kezébe, azonnal rendberakta: táblázatok, definíciók, összesítések tömkelege jött ki a kezei alól, s mindeközben mindig kellemes légkör, mosoly és nevetés vette körül. Jó kedvet generált mindig a csapatban, jó volt a közelében dolgozni, mindent összerakott, olyat is, amit senkinek nem volt kedve, s reméljük, hogy a babázás után is így lesz - már alig várjuk, hogy visszatérjen közénk, igazán nagy űrt hagyott maga után.

A (teher)mentesítő

Barbi rengeteg terhet vett le a vállamról azzal, hogy nemcsak sokfajta tréninget tud megtartani, hanem az egyéni vezetőfejlesztésben is jeleskedik. Érdekes összetétel: a gyors emberismeret mérnöki precizitással párosul nála, s a felső vezetőkkel ugyanolyan gyorsan megtalálja a hangot, mint a gép mellett álló művezetőkkel, vagy gépkezelőkkel. Az embert látja a folyamatokban, s próbál mindenkinek olyan tükröt tartani, amelyre épp akkor szüksége van. Rendszert tud építeni az emberek fejében, aminek már nagyon sok vezető vette nagyon sok hasznát.

Szóval ez itt a kemény mag. Azok a munkatársaim, akikre számítok, akikre támaszkodok, akik a Consilium csapata. Bátrak, lehetetlent nem ismernek, szívük-lelkük a munkában van, tisztességük és törődésük velem és egymással pedig mindig elképeszt, s folyamatosan képes bennem tartani a hitet és az erőt: hogy vannak jó emberek, vannak érdemes emberek, vannak értékes emberek, s nekem minden munkatársam ilyen. Hálás vagyok érte. Hálás vagyok mindannyiótoknak azért, hogy olyanok vagytok, amilyenek vagytok, hogy jóban-rosszban együtt vagyunk,  hogy bíztok bennem, s hogy bízhatok bennetek, hogy nem hagyjátok soha, hogy elveszítsem szemem elől a világító tornyot a távolban:) KÖSZÖNÖM NEKTEK! 

Írjon üzenetet!

Megosztás: