Kövessen Minket :
Mire jó a pályázat, ha bizonytalan vagy?

Mindegy, mit csinálnak, csak kapjuk meg a pontot…ismerős? Nagyon sokszor halljuk ezt, s nem is értjük, hogy miért?!

Jelenleg két olyan irányvonal van, amely pályázat kapcsán cégünk szóba jöhet, lássuk, e kettőnél mibe szoktunk belefutni, s mit hozhatunk ki belőle? 

Gépbeszerzés, innováció, telephelyfejlesztési pályázatok: 

Ezen pályázatok fő jellemzője, hogy az ügyfelek általában a gépet és a fejlesztést szeretnék, csak épp többletpontot jelentenek bizonyos IFKA tanúsított cégeknél igénybevett szolgáltatások, mint amilyen a 

  • Stratégiai és vezetési tanácsadás
  • Hr és szervezetfejlesztés
  • Mérési és értékelési rendszerek fejlesztése
  • Egyéni és csoportos fejlesztések, tréningek. 

 

Mit mondjak? Nem könnyű leülni az adott cég vezetőjével, s meggyőzni: ha már itt van, ha már úgyis kell, ha már van rá keret, legalább csináljunk olyat, amire valóban szüksége van a cégnek, főleg pedig neki. 
S itt van az a pont, amikor a cégvezetők már egy rövid telefonbeszélgetés során is elkezdik látni, hogy egy-egy ilyen szolgáltatással sokkal többet is kaphatnak, mint amit korábban gondoltak volna. 
Ezek a szolgáltatások – pláne válsághelyzetben – mind-mind nagyon hasznosak lehetnek, ha ténylegesen abba az irányba visszük a megoldást, ami a cég előnyszerzéséhez szükséges! 
Nem kell messzire mennünk, de a gazdasági kontrolling mellett pontos működési kontrollingra tehetünk szert, csinálhatunk attitűdvizsgálatot, de akár teljesítménymérést is. Itt van lehetőség a munkakörök kompetencia-alapon való meghatározására, de még a folyamatszabályozásra is.

A másik vonal természetesen a tréningek, amelyek a lojalitás fejlesztéstől az együttműködésen át a konkrét ügyfélkezelésig bármilyen területet felölelhetnek. Ehhez viszont engedélyezett felnőtt képző intézményre van szükség.

Cégünknél mindkettőt megkaphatja! Sőt, ha szeretné, még pályázatát is megírjuk! 

Kedves Cégvezető társam! Ezennel meghívlak egy jó kávéra és egy rövid, kötetlen beszélgetésre.

A végén meg fogod látni, megéri. Mindkettő:) 
 

Írjon üzenetet!

Megosztás: