Kövessen Minket :
Mi teszi különlegessé a Consilium teszteket?

Röviden: a tesztek mögött álló csapat. 33+ év tesztfejlesztési gyakorlat, 50+ év HR tapasztalat, 44+ év egyéni és csoportos fejlesztési gyakorlat, s számtalan szakember szoros együttműködése. 

Munkatársaink sok-sok éven keresztül fejlesztették, pontosították, validálták azokat a teszteket, amelyekkel dolgozunk. 

Tesztjeink kimondottan a magyar gondolkodásra, mentalitásra, érzelmi attitűdre lettek kifejlesztve, s bár elismerjük a külföldi ún. nagy teszteket, csak épp azok itteni viszonyokra, s itteni emberekre torz, s pontatlan eredményt adnak: nem nekünk lettek kifejlesztve. Ezt a hiányosságot igyekszünk 1989 óta pótolni a magyar piacon: HR -es tevékenykedésünk tapasztalatait ugyanúgy beépítve a tesztekbe, mint a pszichológiai tudást, az egyéni ls csoportos fejlesztésekből származó gyakorlati ismeretet és a kompetenciákra vonatkozó szakmai elméleti és gyakorlati ismeretanyagot. 

Igyekeztünk a tesztek mellé olyan rendszert adni, amely felhasználóbarát, gyorsan kiismerhető működésű, hogy a cégvezetők és HR -es kollégáink könnyen és gyorsan el tudjanak igazodni rajta.

Lehetőség van egyes emberek, vagy munkahelyi csoportok tesztelésére, ezek együttesen és külön-külön is elérhetők, az eredmények megőrizhetők, összevethetők, s a későbbiekben a fejlődés könnyen kimutatható.

A beépített hazugságvizsgáló komoly mutató, s  emellett számtalan olyan, számunkra fontos információt tudhatunk meg ( a megbízhatóságtól, lojalitástól kezdve a felelősségvállaláson át a kontrollig), amelyek egy vezető számára elengedhetetlen információkat tartalmaznak.

S hogy miért velünk? 

  • Munkatársaink a mélyinterjúkon validálják a teszteredményeket minden egyes alkalommal, tehát kiküszöbölhető a “tesztrutin” ugyanúgy, mint a torz kép. 
  • Egyedi konstrukciókat kínálunk a cégeknek: a kisebbek ugyanúgy megtalálhatják a számukra megfelelő tesztelési módot, mint a nagyobbak.
  • S ha nem találja azt a tesztet, amelyet szeretne? Sebaj, mi segítünk: felmérjük pontosan igényeit, elkészítjük Önnel a kompetenciamátrixot (amit mérni szeretnénk), s kifejlesztjük Önnek pont azt a tesztet, amelyet Ön szeretne. S onnantól kezdve már csak használni kell…

Próbálja ki Ön is – vegye fel kapcsolatot munkatársunkkal, s biztosítunk az Ön számára egy teszt kitöltési lehetőséget, hogy saját élményből első kezes információt szerezhessen. 

Írjon üzenetet!

Megosztás: