Kövessen Minket :
Mire jó egy személyiség térkép?

Legyen szó akár a munkatársak felméréséről, vagy fejlesztéséről, akár kiválasztásról, az egyik teszt, amelyet ajánlunk, mindenképp a személyiség térkép.

Tesztelje munkatársait nálunk

Lássuk, mit takar a név. A teszt kétféle területet mér: egyrészt nézi, hogy az adott egyén hogyan tud önállóan teljesíteni, másrészt arra vonatkozólag is ad információt, hogy csapatban. milyen működésre számíthatunk tőle. 

Tesztjeinkhez híven ez a teszt is két oldalt mér: egyrészt a sikerszériát: azaz, hogy amikor  normál működésben van az egyén, vagy sikereket ér el a munkájában, akkor mely kompetenciái milyen mértékben dominálnak. Ezek a részei a tesztnek megmutathatják nekünk, hogy az adott egyénnél mire számíthatunk, mit érdemes kontrollálnunk, illetve milyen területek az erősségek, amelyekre építhetünk. 

Másrészt információt kapunk arról is, hogy ha az egyén krízishelyzetben, vagy nagy nyomás alatt van, akkor hogyan változnak az alapkompetenciák. Tehát megtudjuk, hogy krízisben mi változik, mennyire bizonytalanodik el, mennyire számíthatunk rá, vagy épp ellenkezőleg: ő lesz-e az, aki először menekül a süllyedő hajóról?! 

17 kompetencia, 17 terület + egy beépített hazugságvizsgáló gondoskodik arról, hogy ez a 260 kérdést tartalmazó teszt pontosan megmutassa Önnek, hogy tényleg kell-e valakivel dolgoznia hosszú távon, vagy hogy az elkövetkezendő válságos időszakban kikre számítson leginkább. 

De kár is a szóért, lépjünk a tettek mezejére: vegye fel velünk a kapcsolatot, s próbálja ki saját magán , szerezzen saját élményt minden kötelezettségtől mentesen –  a mi kontónkra. S így könnyedén el tudja dönteni, hogy vajon szeretné-e a benne rejlő információkat munkatársaival kapcsolatosan is ismerni. Ne habozzon, jelentkezzen még ma, s ne feledje: a cég ügyvezetőjének ingyenes hozzáférést biztosítunk! 

Írjon üzenetet!

Megosztás: